به گزارش روابط عمومی دانشگاه پارس این مراسم که برای آشنایی دانشجویان جدید الورود مقطع کارشناسی ارشد با اساتید و مدیران گروه، تشریح اهداف و برنامه های دانشگاه پارس در روز سه شنبه 14 شهریور ماه در محل سالن همایش های دانشگاه برگزار گردید، با تلاوت قرآن مجید و نوای سرود جمهوری اسلامی ایران و پس از آن سرود دانشگاه پارس آغاز شد.
در ادامه پس از معرفی برنامه درسی و اساتید هر گروه، مدیران آن گروه از ویژگی های رشته مورد نظر و برنامه های دانشگاه پارس برای برگزاری آن رشته در بالاترین سطح علمی سخن گفتند.
ابتدا سرکار خانم دکتر آناهیتا مقبلی مدیر گروه ارتباط تصویری از رویکرد دانشگاه پارس در این رشته سخن گفت و از اساتید برجسته این رشته همچون دکتر مسعود سپهر، استاد مصطفی اسدالهی، دکتر احمد روانجو و... که در دانشگاه پارس حضور دارند به عنوان اساتیدی که یاد و خاطره مرحوم استاد مرتضی ممیز را در ذهن تداعی می کنند، نام برد.
پس از آن آقای دکتر عبدالرضا محسنی مدیر گروه معماری داخلی از اهتمام دانشگاه پارس برای ارتقاء رشته معماری داخلی در کشور و اعتلای این تخصص سخن گفت. او تأسیس دانشگاه پارس را تحولی در تاریخ معماری و هنر کشور برشمرد و تجربیات خود در دانشگاه های مختلف و مقایسه آن با سطح علمی بی نظیر دانشگاه پارس را بیان کرد و دانشجویان را با رویکرد های نوین این دانشگاه در زمینه معماری داخلی مبتنی بر دانش امروز جهان آشنا ساخت.
سخنران بعدی مراسم آقای دکتر سیاوش تیموری بود که از پنجاه سال سابقه فعالیت معماری خود در ایران و اروپا برای دانشجویان سخن گفت و تأکید کرد پس از ده ها سال حضور در بالاترین سطح معماری ایران و جهان و تشکر از فراهم کردن فرصت استثنایی انتقال این تجربیات به جامعه معماری توسط دانشگاه پارس، آمادگی دارد با تمام توان این یافته ها و تجربیات را در اختیار دانشجویان دانشگاه پارس قرار دهد.
آقای مهندس سید علیرضا قهاری مدیر گروه شهرسازی سخنران بعدی مراسم بود تا از رشته طراحی شهری دانشگاه پارس و سطح علمی آن برای دانشجویان سخن بگوید. او همچنین از تلاش دانشگاه پارس در به کار گرفتن برترین اساتید کشور و حتی اساتیدی از خارج کشور برای حضار گفت و تأکید کرد با دانشگاهی روبرو هستیم که کیفیت دروس آن در بالاترین سطح آموزش عالی قرار دارد و در چند سال اخیر این موضوع را ثابت کرده است.
سخنران بعدی آقای دکتر علیرضا اژدری، مدیر گروه طراحی صنعتی بود. ایشان با بیان زیبای خود از اهداف بلند دانشگاه پارس برای پیوند صنعت و طراحی در دانشگاه سخن گفت و فعالیت های گسترده دانشگاه پارس در این زمینه مانند برگزاری کنفرانس جامع طراحی، برداشتن فاصله میان دانشگاه و صنعت و همچنین ایجاد مرکز طراحی پارس (PDC: Pars Design Center) را تشریح کرد.
همچنین آقای مهندس هادی جدی مدیر گروه مرمت و احیاء بناهای تاریخی، برای حضار از پیشرفت های چشمگیر دانشگاه پارس در سال های کوتاهی که از آغاز فعالیت های آن می گذرد سخن گفت و با مقایسه اساتید دانشگاه پارس در این رشته با سایر دانشگاه ها، حضور این اساتید که برترین های کشور در این رشته هستند را فرصتی استثنایی برای ارتقاء دانش مرمت میراث معماری کشور برشمرد.
آخرین سخنران برنامه آقای پروفسور محمود گلابچی، بنیان گذار دانشگاه معماری و هنر پارس بود. ایشان ضمن تشریح شعار های دانشگاه پارس، پویایی، استواری، راستی و سربلندی، از اهداف تدوین شده دانشگاه پارس برای تبدیل شدن به یک افتخار در سطح بین المللی سخن گفت و فعالیت هایی را که در این مسیر به صورت پیوسته انجام می شود تشریح نمود. ایشان تربیت انسان های ممتاز و متخصص و افرادی که برترین های رشته خویش هستند و زمینه اشتغال آنان قبل از فراغت تحصیل فراهم گردیده است را از اصول اولیه نظام آموزشی دانشگاه پارس بیان نمود.
پروفسور محمود گلابچی دستیابی به سطح علمی دانشگاه های برتر جهان و نحوه تحقق دانشگاهی در تراز دانشگاه های بین المللی همانند هاروارد، MIT و استنفورد را به عنوان یکی از برنامه های دانشگاه پارس بیان نمود و تأکید کرد که دانش آموختگان دانشگاه پارس نباید به کمتر از بهترین بودن در زمینه تخصصی خویش رضایت دهند و به افق های بلندی که پیش روی آنهاست بیندیشند و برای آن آماده شوند.
این مراسم با اجرای قطعات زیبایی از موسیقی ایرانی توسط گروهی از دانشجویان عضو کانون موسیقی دانشگاه پارس همراه بود و با گرفتن عکس یادگاری با بنیان گذار دانشگاه، اساتید و مدیران گروه به پایان رسید.